Industrieel Reinigen / Smeertechniek Advies

Industrieel Reinigen / Smeertechniek Advies

Baco verzorgt de volledige industriële reiniging van uw producten. Wij zijn expert op het gebied van ontvetten en ultrasoon reinigen. Als één van de weinige bedrijven in Nederland verzorgen wij niet alleen de reiniging van uw producten, maar ook de na-conservering. Heeft u producten voor de voedingsmiddelenindustrie, dan kunnen wij uw producten reinigen en conserveren met een food-grade olie of vet. Wij leveren bij deze dienst een reinigingsprotocol waarmee wij de veiligheid van uw producten garanderen.

Onze reinigingsmethodes zijn divers. Wij beschikken of drie high-jet wasmachines welke op zeer hoge druk en temperatuur in producten kunnen reinigen. Door de steam-clean capaciteit worden uw producten gegarandeerd schoon.

Voorts hebben wij diverse ultrasoon baden, waarmee wij uw producten kunnen reinigen. Deze precisie-reiniging voldoet aan de hoogste voorwaarden en zorgt voor een volmaakt schoon product.

Uw kunt voor allerlei soorten reiniging bij ons aankloppen. Of het nu gaat om vervuilde platen van een warmtewisselaar of om lagers die gereinigd en geconserveerd moeten worden met een speciaal vet, Baco is uw partij!

Omdat wij voor veel klanten de na-conservering doen, hebben wij diverse speciale olie en vetten op voorraad. Zodoende zijn wij ook uw ideale leverancier van smeermiddelen.

Vraag Baco naar de mogelijkheden!