Grit- & Glasparelstralen Poedercoating / Natlakken

Grit- & Glasparelstralen, Poedercoating / Natlakken

Als ontlak- reinigingsbedrijf kan het stralen van producten niet ontbreken. Baco heeft gritstraalcabine tot haar beschikking van circa 15 bij 6 meter. Zodoende zijn wij de ideale partij voor grootschalig straalwerk.

Voorts hebben wij een glasparelcabine van 6 bij 2.5 meter. Deze cabine is volledig afzonderlijk van andere cabines en is voorzien van een volautomatisch opvangsysteem, zodat direct de ijzerdeeltjes uit het glasparel worden gefilterd. Op deze wijze kunnen wij de beste kwaliteit garanderen en de beste prijs hanteren.

Baco is expert op het gebied van hoogwaardig stralen. RVS, Aluminium of andere zachte metalen worden niet aangetast en vervormen niet tijdens ons glasparelproces. Wij hebben diverse klanten in de voedingsmiddelenindustrie en andere high-tech vakgebieden.

Indien u wenst dat de producten na het straal- of glasparelproces worden na-behandeld, bent u bij Baco aan het juiste adres. Wij verzorgen onder meer het natlakken en poedercoaten van uw producten. Wij besteden deze processen uit, zodat wij onze focus kunnen houden op het reinigen van producten. Echter bieden wij u deze service aan, zodat u slechts één contactpersoon heeft waar u alle behandelingen bij onderbrengt. Dat bespaart u veel tijd en (transport-)kosten. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Flyer stralen en coaten

Flyer stralen RVS en Aluminium